foto natečaj za mlade: “FRAMES OF INSPIRATION – EUSAIR Through the Lens of Youth”

EUSAIR Facility Point vodilni partner v sodelovanju s Centrom za evropsko perspektivo in Digitalnim Foto Klubom ter pod pokroviteljstvom Fotografske zveze Slovenije (št. FZS 012/2023) ter v sodelovanju z drugimi fotografskimi zvezami in klubi jadransko-jonske regije z namenom spodbujanja participacije mladih iz jadransko-jonske regije ter ozaveščanja in dviga prepoznavnosti EUSAIR (Strategije EU za jadransko-jonsko regijo), organizira mednarodni fotografski natečaj za mlade.

Natečaj je namenjen vsem mladim, ki obiskujejo osnovne ali srednje šole v sodelujočih državah Strategije EU za jadransko-jonsko regijo. K sodelovanju so vabljeni mladi iz sodelujočih držav regije: Albanija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Grčija, Hrvaška, Italija, San Marino, Severna Makedonija, Slovenija in Srbija. Fotografije naj bodo posnete v katerikoli od teh držav.

Sodelujete lahko v 4 temah: morje in življenje, promet in energija, onesnaženost voda, zeleni turizem (obrazložitev tem si oglejte v razpisu!)

Sodelovanje na natečaju je brezplačno. Podeljenih bo kar 41 nagrad, vključno z gimbalom Manfrotto. Prispela dela bo ocenila štiričlanska mednarodna žirija.

Zadnji rok za oddajo del je podaljšan na 20. julij 2023!

RAZPIS IN PRIJAVA – KLIK TUKAJ

propositions and upload – in english