Maja Šivec – delavnica akt fotografije

Delavnica AKT FOTOGRAFIJE v nedeljo 09. 5. 2019 v Mariboru, dva ženska modela.

Vodi jo fotografinja Maja Šivec, samozaposlena v kulturi.

Potek delavnice:

09.00 – se zberemo v prostorih Društva Totofoto, v Bresternici, to je 6 km iz Maribora v smeri Koroške. Naslov je Na Gaj 2, Bresternica.

zemljevid: LOKACIJA  Pred zgradbo je brezplačni parkirni prostor, v bližini je kavarnica kjer lahko spijete kavo pred in po delavnici, na samem prizorišču delavnice pa je na voljo tudi kavomat.

09.00 – Uvodno predavanje, pojasnila v zvezi z uporabo studijske opreme in priprave na delo,
09.15. – 12.00. – Praktično delo, 1 model (usmerjanje modela, postavljanje v poze, uporaba različnih kombinacij razsvetljave,…),
12.00-13.00 – Praktično delo, 2 modela (nadgrajevanje znanj iz prvega dela delavnice in kreativna uporaba dveh modelov in svetlobe),

Delo poteka v manjši skupini (max 6 fotografov), z vodstvom mentorja  z možnostjo prilagajanja skupini in z individualnim pristopom. Možnostjo preizkušanja Vaših idej, možnostjo samostojnega usmerjanja modelov in pomoči pri praktični izvedbi ideje.

Po končani delavnici bo odprta posebna mapa v oblaku, dostopna samo udeležencem delavnice kjer bo mogoče pokazati fotografije, se pogovoriti o možnostih obdelave, usmerjanje, komentiranje in debate o fotografiji. Kako, zakaj tako, kako drugače,…Pri nas se sodelovanje in učenje ne konča z zaključkom delavnice.

več informacij na : fotomaja@gmail.com