XXVIII. TEKMOVALNA KLUBSKA RAZSTAVA ČLANOV FK TRIGLAVSKI NARODNI PARK

Odprtje razstave bo ob Mednarodnem dnevu gora – Festival Brati gore
v sredo, 11.12.2019, ob 19. uri, v Infocentru Triglavska roža Bled

 

Člani Foto kluba Triglavski narodni park so skupina fotografov, navdušencev, predvsem pa privržencev Triglavskega narodnega parka, ki so kot klub začeli z delovanjem že leta 1985, kmalu po ustanovitvi Triglavskega narodnega parka. Cilji delovanja Foto kluba TNP so predvsem fotografsko dokumentiranje naravne in kulturne dediščine ter življenja ljudi v parku. S svojim delom, z razstavami in promocijo, je Foto klub TNP med največjimi podporniki in ambasadorji Triglavskega narodnega parka.

Na letošnji, tokrat že XXVIII. tekmovalni klubski razstavi, sta bili razpisani dve tekmovalni kategoriji.

V kategoriji za razstavo v Infocentru Triglavska roža Bled je bila razpisana kategorija FLORA IN FAUNA, v  kategoriji digitalna fotografija pa je bila razpisana PROSTA tema.

Na natečaju in na razstavi s svojimi fotografijami in digitalnimi fotografijami sodelujejo naslednji člani foto kluba TNP:

Marjan Burgar
Bojan Kolman
Franci Pogačar
Silva Resman
Vili Vogelnik
Drago Vogrinec
Bogy Urevc
Miro Zalokar

 

Na odprtju razstave bodo podeljene nagrade in diplome najboljšim po izboru selektorja Simona Krejana (KMF FZS, AFIAP, član Fotografskega društva Janez Puhar Kranj).

Razstavljen bo izbor fotografij, odprtje razstave pa bo popestrila tudi projekcija digitalnih fotografij.

Razstava bo na ogled do konca januarja 2020.

Prijatelji fotografije, narave in Triglavskega narodnega parka, prisrčno vabljeni!

 

Dogodek se uvršča med dogodke ob Mednarodnem dnevu gora (11. december) in je del festivala Brati gore. Skupaj bomo prebrali odlomek iz nove knjige Joža Miheliča – VPRAŠAJ GORO.