SREČANJE GORENJSKIH FOTOGRAFOV 2019

 

Vljudno vabljeni na odprtje razstave fotografij,  10. julija ob 19. uri v Galeriji Kranjske hiše v Kranju.

 

Takole je  v imenu organizacijskega odbora zapisal Simon Krejan:

Lani smo organizirali prvo tovrstno srečanje s ciljem krepitve prijateljskih  vezi in utrjevanjem umetniške fotografije med Gorenjskimi fotografi. Sodelovali so štirje Gorenjski fotografski klubi, razstavo pa smo postavili v Kranju, Tržiču, na Bledu in na Jesenicah.

Letos je klubov in društev že šest, kar pomeni, da je naša namera lepo uspela in se tudi “prijela”. Tako bomo letos z razstavo začeli v Kranju, v naslednjih mesecih pa še v Tržiču, na Jesenicah, Radovljici in Bledu.  Predstavili se bomo z dokaj zahtevno temo, s portretno fotografijo v črno beli tehniki.

Organizacijski odbor razstave se je dogovoril, da letos na odprtje razstave z osebnim vabilom povabi tudi predstavnike udeleženih občin. Vaša morebitna udeležba bi nam zelo veliko pomenila kot vzpodbuda za naše nadaljnje in uspešno delo ter dala dodaten poudarek regijskemu kulturnemu dogodku, ki bo tudi medijsko podprt. Za razstavo smo pripravili Bilten, ki je v PDF obliki in je v priponki, natisnjen pa bo na voljo na odprtju razstave.

 

TUKAJ pa si lahko ogledate BILTEN 2019!