obe slovenski pregledni razstavi sta na ogled v Centru Noordung do sredine januarja 2022

Vabljeni na ogled 52. SLOVENSKE PREGLEDNE FOTOGRAFSKE RAZSTAVE 2021 in SLOVENSKE PREGLEDNE RAZSTAVE MLADINSKE FOTOGRAFIJE 2021.
Predvidoma bosta v čudovitem ambientu okrogle dvorane Centra Noordung postavljeni do sredine januarja 2022. Obiskovalci se lahko pogovorijo tudi z robotko Vito in se podajo na ogled vesoljske vsebine.
Razstavljene so vse nagrajene fotografije, torej skupaj 32 posamičnih fotografij na velikem formatu 70/50 cm ter 8 serij na formatu 100/150 cm. Fotografije so med sabo pomešane in to z razlogom – nekatere fotografije mladih ustvarjalcev se praktično ne da ločiti od fotografij v članski kategoriji in za to mladim iskreno čestitamo!
Odprtje razstave s podelitvijo nagrad ter FZS nazivov prejšnjega leta in nagrad za naj klube/avtorje/fotografije za 2019 in 2020 je potekalo v petek 10. decembra 2021.
Več o dogodku z video predstavitvijo in galerijo fotografij si lahko ogledate na spletni strani Digitalnega Foto Kluba/Digitalne Kamere: ODPRTJE PREGLEDNIH RAZSTAV

Če ste spregledali novice in spletne galerije preglednih razstav, si jih lahko ogledate tukaj: