Juhu, nova stran nastaja! 🗓 🗺

Na hitro pa takole:

–          Višine v prizidku so odlične, če delaš iz njega eno sobo. Zdaj pa delate dve sobi, torej računajte, da se bo v vsakem primeru nekdo kdaj butnil v glavo ;-). Z rdečo črto sem v tlorisih označila, kje je še neka normalna stojna višina.

–          Glede orientacije / smeri neba bi bilo smiselno, da je spalnica na severu in otroška soba na jugu. Otroška soba je eno kraljestvo, kjer se ves dan dogaja, spalnica je pa nočni prostor, torej manj pomembna glede naravne osvetlitve. Jaz bi razmišljala še o kakšnem strešnem oknu v obeh sobah, da bi prišel res lepo svetel prostor – bolj bo svetel, večji in prijetnejši bo deloval.

–          Sobico, ki nastane v vajini trenutni spalnici, se da popolnoma ločiti z zidano oz. knauf steno, ali pa se da narediti, da je zaprta z drsnimi vrati in se po potrebi odpre, da je igralna površina še čez cel hodnik.

–          V vsakem primeru bi v linijah ob strehi, kjer je najnižji prostor, dala narediti nizke omarice s predali – tja notri boste lahko spravili malo vesolje reči in s tem uporabili prostor, ki je sicer neuporaben.

from to
Dogodki Razstava
Milčinskega ulica 8 Celje Map