FD Veno Pilon z ZIMSKO PRAVLJICO med stanovalce Doma starejših občanov Ajdovščina

Vabljeni na odprtje razstave v Ajdovščino – takole so zapisali v FD Veno Pilon:

“December je čas, ko nam misli že uhajajo k prazničnemu vzdušju. Hkrati je to čas, ko se ozremo nazaj in se spomnimo dogodkov, ki so nam risali leto. To je čas, da postorimo še zadnje obveznosti, obenem pa že delamo načrte za prihajajoče leto.

Pred vrati je obdobje obdarovanj, saj k nam prihajajo kar trije dobri možje. Praznični čas, nam te trenutke pričara še pobliže in v krogu najdražjih, ti trenutki zažarijo in  dobijo še poseben pomen.

Vsega naštetega se zavedamo tudi člani Fotografskega društva Veno Pilon. Za nami je zelo uspešno in dejavno leto. Vendar tudi sami nočemo izpustiti iz rok tega decembrskega časa. Letos zaključujemo uspešno leto na prav poseben način. V veliko veselje in ponos nam je, da smo lahko svojo zadnjo letošnjo razstavo  priredili in postavili na ogled na prav posebnem kraju. Svoja dela smo predstavili prav posebni skupini občanov, ljudem, ki jim je vse prevečkrat onemogočen in zastrt pogled na zunanji svet. V sodelovanju z vodstvom ustanove, smo tokratno razstavo postavili v Domu starejših občanov v Ajdovščini.”