AKTUALNI FOTOPOTEPI Z DIGITALNO KAMERO

seg_vivid

Najbrž že poznate revijo Digitalna kamera, najbolje prodajano fotografsko revijo v Sloveniji, ki je medijski in organizacijski partner Fotografske zveze Slovenije.

Revija, ki izhaja vsaka dva meseca, ponuja pestro izbiro fotografskih informativnih in izobraževalnih  vsebin za ljubitelje fotografije, začetnike ter napredne in profesionalne fotografe. Pod isto streho se že desetletje odvijajo tudi tradicionalni fotografski izleti, od katerih je gotovo najbolj poznan fotopotep po Toskani, ki se jo obišče v vseh letnih časih.

Revijo in podatke o aktualnih izletih najdete na spletni strani TUKAJ.

Jesenski fotopotepi so že pred vrati, potuje se v Transilvanijo, Srbijo, Toskano, Bavarski gozd, Španijo in na Moravsko.

Digitalna kamera tokrat za prva dva jesenska izleta ponuja posebne ugodnosti za člane društev, ki so člani Fotografske zveze Slovenije.

Petdnevni fotopotep v doživeto Transilvanijo 7. – 11. september 2019 je pestro zastavljen kot serija popotnih in fotografskih slik iz prijetnih mest, tradicionalnih vasic, pravljičnih gradov, pastirskih zgodb podeželja, visokogorja, podzemlja in še kaj. V TEM BLOGU lahko najdete popotne vtise s spomladanskega potepa. Redna cena za izlet je 390 EUR, za člane društev, ki so člani FZS, pa je izlet na voljo za 290 EUR. Informacije in prijave TUKAJ.

Tudi fotolov na beloglavega jastreba v objemu čudovitih meandrov reke Uvac v Srbiji traja pet dni, od 18. do 22. septembra 2019, za ljubitelje narave in tradicionalnega podeželja ter tistega pristnega občutka, ko se na jugu čas odvija v popolnoma drugačnem tempu in okvirih. Informacije in prijavo najdete TUKAJ. Redna cena potepa je 450 EUR, za člane društev, ki so člani FZS, pa je cena s popustom 300 EUR.