XX. Celjska fotografska razstava 2019

 

 

Celjska fotografska razstava ima za sabo že dolgoletno tradicijo. V organizaciji Celjskega fotografskega društva je naštela že častitljivih 19 let, kot pravni naslednik pa jo ob jubilejni 20. obletnici prevzema Digitalni foto klub.

Ob okrogli obletnici želijo k sodelovanju privabiti čim širšo fotografsko javnost, zato so tokrat poskrbeli tudi za pokroviteljstvo Fotografske zveze Slovenije in za širok nabor bogatih nagrad. K sodelovanju vabljeni tudi mladi fotografi, da vnesejo svež ustvarjalni duh v slovensko fotografijo.

Mladi, še bolj mladi, še malo starejši, izkušeni, neizkušeni, entuziastični , profesionalni, amaterski … dragi fotografi in ljubitelji fotografije, vabljeni torej k sodelovanju na jubilejni XX. Celjski fotografski razstavi 2019;

Na voljo sta dve kategoriji:

A) C’EST LA VIE! – TO JE ŽIVLJENJE! – črno bela
Sodelujete lahko z največ 4 fotografijami, ki morajo biti v črno-beli ali monokrom tehniki. Vaše fotografije naj govorijo o ljudeh in njihovem življenju.

B) PROSTA TEMA – serija, barvna ali črno bela
Serija naj bo sestavljena iz najmanj 4 in največ 6 fotografij. Fotografije so lahko barvne ali črno-bele, tematika torej ni omejena. Serija mora biti vsebinsko povezana, koherentna.

Zadnji rok za oddajo del je 25.11.2019.

Razstava je tradicionalno povezana s fotografsko delavnico, ki bo tokrat izpeljana pod taktirko Mateja Vraniča, avtorja čudovitega naravoslovnega dokumentarnega filma “Ptice jezer, njihova vrnitev”.

Več o delavnici, razpisnih pogojih in oddaji fotografij preberite na strani DIGITALNE KAMERE, klik na fotografijo “XX. Celjska fotografska razstava 2019”.

 

Razpis za razstavo: RAZSTAVA

Razpis za delavnico: DELAVNICA