Razpis za oddajo fotografij za razstavo v Skopju

Fotgrafska zveza Makedonije, nas je povabila, da predstavimo naše fotografije na razstavi v Skopju. Na razstavi, ki bo v mesecu novembru 2015, v dveh uglednih galerijah v Skopju, bomo razstavili 60 fotografij. Pozivamo vse fotografinje in fotografe, ki bi želeli sodelovati, da najkasneje do 3. oktobra 2015, pošljejo na e-mail naslov: fzs.web@gmail.com do 4 svoje (najboljše) fotografije, da bomo lahko sestavili čim bolj reprezentativno in kvalitetno razstavo. Vsak avtor bo namreč na razstavi predstavljeni le z eno, izjemoma dvema ali več fotografijami. Glede na to, da bi radi predstavili sodobno slovensko fotografijo, je dovoljeno poslati le fotografije, ki so posnete od leta 2004. naprej.  Izbor bo naredil US FZS.

Fotografije nam pošljite v jpg formatu, velikosti 3000 pik po daljši stranici, ločljivosti 300 dpi, maksimalni kvaliteti in razmerju stranic 2:3, 3:4  in 1:1. Poimenovanje datotek: Ime_Priimek_naslov fotografije.jpg. Fotografije, ki ne bodo poslane v predpisanih formatih, ne bodo uvrščene v žiriranje. Prav tako je obvezno izpolniti prijavnico – prijavnica_skopje_p, ki jo pošljete na e-mail naslov skupaj s fotografijami.

Po opravljenem izboru se bomo s klubi oz. fotografi dogovorili o izdelavi fotografij.

V kolikor se ne boste posebej izrekli proti, bomo vse vaše poslane fotografije obdržali v arhivu FZS, izključno za uporabo v nekomercialne namene (predstavitve, promocije, razstave, sestavo državne kolekcije in predstavitve na spletnih straneh FZS), izbrane fotografije pa eventuelno razstavili še kje drugje.